

Το αίτημα της Εύας Καϊλή να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο μετέφερε στις βελγικές αρχές ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Παρών ήταν και ο συνεργάτης του κ. Σβεν Μαρί.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε να πηγαίνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ και το αίτημα έγινε δεκτό. Επίσης το Συμβούλιο δέχθηκε ρητά ότι η κ. Καϊλή μπορεί να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο αλλά να μην έχει επαφή με τους εμπλεκόμενους μέσω των δηλώσεων στον Τύπο.
Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν η Εύα Καϊλή θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.
Σχετικά Νέα
Ο Απ. Τζιτζικώστας στο ΕΡΤΝews: Θα παραστώ στη συζήτηση για τα Τέμπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο
«Ημέρα της Ευρώπης» και μόλις επέστρεψα από το Καστελόριζο δίνοντας το μήνυμα ότι η.
Πρ. Παυλόπουλος: Η Κοινωνία των Πολιτών στην υπηρεσία υπεράσπισης της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας
Στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με.
Ν. Ανδρουλάκης: “Κόμματα προγραμματικά με στελέχη και κοινωνική ρίζα, όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης”
Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του συνέντευξης στη Σώτια Πεντεδήμου στον τηλεοπτικό σταθμό Creta, ο.
Κ. Χατζηδάκης για ΒΟΑΚ: Περνάμε πια από τη θεωρία στην πράξη
Σε πιο προσωπικό τόνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης γράφει σε ανάρτησή του.