

“Το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά φαίνεται πως είναι το νέο θύμα της διάλυσης της δημόσιας Υγείας που εφαρμόζει εμμονικά η κυβέρνηση”, αναφέρει η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε.
Στην δήλωσή της αναφέρει ακόμη: “Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι αναβάλλονται χημειοθεραπείες, καθώς τα ταμεία έχουν μείνει ουσιαστικά άδεια. Το δε φαρμακείο του νοσοκομείου υπολειτουργεί εδώ και χρόνια. Η κυβέρνηση της ΝΔ θα πρέπει να επιδείξει τον ελάχιστο σεβασμό στους ασθενείς, που δεν είναι επαίτες και έχουν το δικαίωμα σε θεραπείες και αξιοπρέπεια. Και να σταματήσει τώρα τη συστηματική διάλυση της δημόσιας Υγείας”.
Σχετικά Νέα
Ο Απ. Τζιτζικώστας στο ΕΡΤΝews: Θα παραστώ στη συζήτηση για τα Τέμπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο
«Ημέρα της Ευρώπης» και μόλις επέστρεψα από το Καστελόριζο δίνοντας το μήνυμα ότι η.
Πρ. Παυλόπουλος: Η Κοινωνία των Πολιτών στην υπηρεσία υπεράσπισης της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας
Στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με.
Ν. Ανδρουλάκης: “Κόμματα προγραμματικά με στελέχη και κοινωνική ρίζα, όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης”
Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του συνέντευξης στη Σώτια Πεντεδήμου στον τηλεοπτικό σταθμό Creta, ο.
Κ. Χατζηδάκης για ΒΟΑΚ: Περνάμε πια από τη θεωρία στην πράξη
Σε πιο προσωπικό τόνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης γράφει σε ανάρτησή του.