Ε. Αχτσιόγλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Κατηγορεί τη ΝΔ για μεθοδεύσεις εις βάρος της ΑΔΑΕ

Την πρώτη της ανάρτηση, μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε η Έφη Αχτσιόγλου στο X (πρώην Twitter) σχολιάζοντας τις αλλαγές στα μέλη της ΑΔΑΕ. Όπως τονίζει «η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να προχωρήσει σε νέες μεθοδεύσεις», οι οποίες αποτελούν «πρωτοφανή πραξικοπηματική ενέργεια».

Πιο αναλυτικά, η Έφη Αχτσιόγλου κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κλιμακώνει την αντιθεσμική της συμπεριφορά και πως η αλλαγή στη σύνθεση των μελών της ΑΔΑΕ «συνιστά ευθεία παρέμβαση στο έργο της, δηλαδή στη διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου:

«Κλιμακώνοντας την αντιθεσμική της συμπεριφορά η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να προχωρήσει σε νέες μεθοδεύσεις εις βάρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Η αλλαγή στη σύνθεση των μελών της Αρχής συνιστά ευθεία παρέμβαση στο έργο της, δηλαδή στη διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών, αλλά και εκδικητική εξώθηση σε παραίτηση του Προέδρου της κ. Ράμμου για την ακέραιη στάση που κράτησε.

Πρόκειται για πρωτοφανή πραξικοπηματική ενέργεια στην Αρχή. Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο είναι υπεύθυνος και υπόλογος για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, αλλά στη διαρκή απόπειρα συγκάλυψής του δεν διστάζει να προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια κράτους δίκαιου», αναφέρει στην ανάρτησή της η Έφη Αχτσιόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι τις αλλαγές στην ΑΔΑΕ και το ΕΣΡ σχολίασε και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ανέφερε επίσης στην ίδια γραμμή με την Έφη Αχτισόγλου ότι πρόκειται για «θεσμικό πραξικόπημα της ΝΔ».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα