

Το «μαύρο» κουτί της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη, βρέθηκε στα συντρίμμια των βαγονιών που φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στο Κουλούρι Λάρισας.
Όπως αναφέρει το larissanet.gr, το καταγραφικό έχει υποστεί μεγάλες φθορές και είναι αμφίβολο αν μπορεί να αντληθεί κάποια πληροφορία από αυτό.
Υπενθυμίζεται πως από το σημείο της σύγκρουσης στα Τέμπη είχε βρεθεί μόνο το καταγραφικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας από το οποίο οι τεχνικοί από τη Γένοβα και την Αθήνα που το εξέτασαν την περασμένη άνοιξη δεν μπόρεσαν να εξάγουν κάποια στοιχεία καθώς και αυτό είχε υποστεί ζημιά μετά τη σύγκρουση.
Κατά πληροφορίες του ίδιου, οι έρευνες στο σημείο όπου φυλάσσονται τα βαγόνια συνεχίζονται με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρέθηκε βιολογικό υλικό το οποίο έχει σταλεί για ανάλυση σε μια προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ταυτοποιηθεί το 57ο θύμα.
Σχετικά Νέα
Νέα επίθεση Πακιστάν με drones κατά του ινδικού Κασμίρ – Χτύπησε την πόλη Τζάμου
Μια νέα επίθεση πακιστανικών, μη επανδρωμένων αεροσκαφών σημειώθηκε σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στο.
Τουρκία: Στον δρόμο της αυτοδιάλυσης το PKK – Η ανακοίνωση μετά το συνέδριο
Το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) ανακοίνωσε πως διεξήγαγε το 12ο συνέδριό του από τις.
Στις 18 Μαΐου η λειτουργία για την ενθρόνιση του Πάπα Λέοντα ΙΔ’
Ο Πάπας Λέων ΙΔ’, τέλεσε σήμερα Παρασκευή (09/05), στην Καπέλα Σιξντίνα, ενώπιον των καρδιναλίων την πρώτη.
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς στην Κίνα στο 80%
Στο 80% φαίνεται ότι μειώνει τους δασμούς στην Κίνα ο Ντόναλντ Τράμπ, σύμφωνα με ανάρτησή.