Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Στα χέρια των λιμενικών αρχών Ηρακλείου έπεσαν δύο άτομα τα οποία κατείχαν και διακινούσαν λαθραία πακέτα τσιγάρα και καπνό.

Ειδικότερα, έπειτα από παρακολούθηση, συνέλαβαν έναν 20χρονο ο οποίος βγήκε από αποθήκη κρατώντας ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε 300 πακέτα τσιγάρα, χωρίς την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ στο δίκυκλο όχημα που οδηγούσε βρέθηκε το ποσό των 640 ευρώ.

Στη συνέχεια, ο 20χρονος παρέδωσε οικειοθελώς τέσσερις κούτες που περιείχαν 1.460 πακέτα τσιγάρα διαφόρων επωνυμιών, τα οποία επίσης δεν έφεραν την ένσημη ταινία.

Από την προανάκριση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, προέκυψε ότι την αποθήκη ενοικίαζε ένας 67χρονος, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και παρέδωσε 70 πακέτα τσιγάρα καθώς και 44 συσκευασίες καπνού των 50gr, το σύνολο των οποίων ομοίως δεν έφερε την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν ενώ τα πακέτα τσιγάρα, οι συσκευασίες καπνού, το δίκυκλο όχημα και το ποσό των 640 ευρώ κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα