

Οι πυροσβεστικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπρησμό από αμέλεια. Φέρεται να ευθύνονται για τη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό.
Στη σύλληψη δύο ανδρών για τη φωτιά στην περιοχή Προσήλι στο Πόρτο Γερμενό Αττικής προχώρησαν το Σάββατο οι πυροσβεστικές αρχές.
Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για εμπρησμό από αμέλεια, ενώ ενήμερος για το περιστατικό είναι και ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, σε δασική έκταση.
Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, οι φλόγες περιορίστηκαν πολύ γρήγορα, προτού απειλήσουν κατοικημένες περιοχές.
Σχετικά Νέα
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.
ΕΣΥ: Αυτές είναι 10 παρεμβάσεις που γίνονται προς όφελος του πολίτη
Τις 10 παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών.
Φαράγγι της Σαμαριάς: Ανοιχτό και πάλι από αύριο – Έγινε έλεγχος μετά τον σεισμό
Η ανακοίνωση του ΟΦΥΠΕΚΑ αναφέρει πως ο έλεγχος κατά το μήκος του μονοπατιού ολοκληρώθηκε.