

Το μεσημέρι της Κυριακής, στην περιφερειακή του Αιγάλεω, δύο οδηγοί, ένας 25χρονος και ένας 39χρονος έδωσαν ραντεβού προκειμένου να πραγματοποιήσουν «κόντρα». Η ειδική ομάδα ελέγχου και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής εντόπισε τους δράστες με το ραντάρ να καταγράφει τα οχήματα να κινούνται με 287 και 254 χλμ την ώρα αντίστοιχα.
Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στα διόδια στην Αττική Οδό. Μάλιστα ένας από τους οδηγούς έπεσε πάνω σε περιπολικό στην προσπάθεια του να διαφύγει. Οι δράστες συνελήφθησαν σε καταδίωξη που ακολούθησε. Το χρηματικό πρόστιμο που τους επιβλήθηκε ανέρχεται στα 5.902 ευρώ, ενώ τους αφαιρέθηκαν οι πινακίδες για 310 μέρες και τα διπλώματα τους για 480 μέρες. Τέλος, τους επιβλήθηκαν πάνω από 100 πόντοι στο point system.
Πρόκειται για μέρος των ελέγχων, οι οποίοι γίνονται σε σημεία όπου οι αστυνομικοί της Τροχαίας έχουν πληροφορίες ότι στήνονται αυτοσχέδιοι αγώνες μεταξύ ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετιστών.
Σχετικά Νέα
Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Πλούσιο παρελθόν βίας & επιθέσεων με ρίζες στη «Χρυσή Αυγή»
Πλούσιο παρελθόν βίας είχε η Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης, με αρκετές περιπτώσεις επιθέσεων και στο.
Πυροβολισμοί στον Κολωνό – 17χρονος τραυματίας
Ένας 17 ετών Ρομά τραυματίστηκε από όπλο σε επεισόδιο με πυροβολισμούς επί της οδού.
Βραβείο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος»: Ύψιστη Τιμή στον Ελληνισμό της Κωνσταντινουπόλεως
Το Βραβείο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος», θεσπισμένο από την PeopleCert με την ευγενή άδεια και.
Επιχείρηση διάσωσης 34 μεταναστών νότια της Γαύδου
Στη διάσωση 34 παράτυπων μεταναστών προχώρησαν δυνάμεις της Frontex νότια της Γαύδου. Η διάσωση.