

Έντονη βροχόπτωση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Αθήνα, ενώ η Πυροσβεστική βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή για να αντιμετωπίσει προβλήματα που ενδέχεται να προκαλέσει η κακοκαιρία.
«Υπάρχει μια εξομάλυνση του φαινομένου, ωστόσο καθώς έχει αναβαθμιστεί το δελτίο από έκτακτα σε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα πρέπει να είμαστε αλέρτ μέχρι και σήμερα το βράδυ», δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.
Πού θα χτυπήσει σήμερα η κακοκαιρία
Η «ψυχρή λίμνη» που προκαλεί βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας μας, αναμένεται να διατηρηθεί πάνω από την Ελλάδα, με αποτέλεσμα την διατήρηση της αστάθειας για πέμπτη μέρα σήμερα, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού κατά τη διάρκεια της Πέμπτης θα είναι:
-Βροχές και καταιγίδες τόσο σε ηπειρωτικά όσο και σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και του Αιγαίου.
-Τα φαινόμενα κατά τόπους σε τμήματα της Αν. Στερεάς και της Πελοποννήσου θα είναι έντονα και είναι πιθανό να σημειωθούν σημαντικά ύψη βροχής και πιθανώς πλημμυρικά επεισόδια.
-Οι καταιγίδες τοπικά σε τμήματα της Κ. και Αν. Μακεδονίας είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.
Σχετικά Νέα
-
Βουλή: Τίμησε τον Ερυθρό Σταυρό φωταγωγώντας το κτίριό της
Η Βουλή «ντύθηκε» μέσω προτζέκτορα με το «εμβληματικό κόκκινο χρώμα» του Ερυθρού Σταυρού, όπως.
Αμφιλοχία: Δεν υπήρχε νομική δυνατότητα για σύλληψη του πατροκτόνου, λέει η ΕΛ.ΑΣ.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. δίνονται διευκρινίσεις για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας.
Κερατέα: Επεισοδιακή καταδίωξη 18χρονου – Εμβόλισε και ανέτρεψε μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (7-5-2025) στην περιοχή της Κερατέας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Τέμπη: Έκθεση αποκλείει τα έλαια σιλικόνης ως αιτία της πυρόσφαιρας – Συζήτηση για την τραγωδία στο Ευρωκοινοβούλιο
Παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα η τραγωδία στα Τέμπη με ολοένα και περισσότερα στοιχεία να.