

Αυστηρά είναι τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία για την επέτειο Γρηγορόπουλου, αλλά και για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα.
Ως προς την επέτειο Γρηγορόπουλου για την οποία είναι προγραμματισμένα συλλαλητήρια το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου τα μέτρα όμοια με αυτά της επετείου του Πολυτεχνείου με κάπως μικρότερο αριθμό αστυνομικών δηλαδή περίπου 4.000 αστυνομικοί από όλες τις Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας που θα επιφορτιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ θα δίνονται εικόνες σε πραγματικό χρόνο από ελικόπτερο και drone της Αστυνομίας, σε ετοιμότητα θα βρίσκονται τα υδροβόλα οχήματα «Αίαντες» ενώ δυνάμεις ΜΑΤ και Ομάδες ΔΡΑΣΗ θα αναπτυχθούν και σε σημεία γύρω από τα Εξάρχεια.
Αυστηρά μέτρα λαμβάνονται από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις άλλων νομών της χώρας καθώς ανάλογα συλλαλητήρια είναι προγραμματισμένα σε διάφορες πόλεις.
Αστυνομία παντού για την επίσκεψη Ερντογάν
Λίγο μικρότερος αριθμός αστυνομικών δηλαδή περίπου 3.000 αστυνομικοί προβλέπεται να βρίσκονται επί ποδός και την επόμενη ημέρα για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην χώρα. Από νωρίς το πρωί θα γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπές ανάλογα με την κίνηση της αυτοκινητοπομπής του.
Σε όλα τα νευραλγικά σημεία από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έως το κέντρο της Αθήνας θα βρίσκονται διασκορπισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές των ΕΚΑΜ πέρα από την συνοδεία των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής που θα έχει η αυτοκινητοπομπή του και όλες του οι μετακινήσεις.
Σε εγρήγορση βρίσκονται και σε πληροφοριακό επίπεδο Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ, ενώ οι δρόμοι της Αθήνας θα γεμίσουν αστυνομικούς και τροχονόμους για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Παράλληλα, έχουν ληφθεί ήδη μέτρα για την προστασία στατικών στόχων τουρκικών συμφερόντων, όπως η Πρεσβεία και άλλα σημεία ειδικού ενδιαφέροντος.
Σχετικά Νέα
Καλλιθέα: «Συμβόλαιο θανάτου» βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία σε πυλωτή
Τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα,.
Άγιος Παΐσιος: Η σταύρωση προηγείται πάντοτε της αναστάσεως και φέρνει νίκη
Όσοι πέρασαν πρώτα από την Σταύρωση και αναστήθηκαν πνευματικά, ζουν την πασχαλινή χαρά. «Πάσχα,.
Οι Mυροφόρες στο κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου
Μπαίνοντας στο Ιερό κουβούκλιο στον προθάλαμο όπου είναι το παρεκκλήσι του Αγγέλου, εκεί δηλαδή.
Kέρκυρα: Το έθιμο του τεχνητού σεισμού στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Ξένων
Το Πάσχα γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη θρησκευτική κατάνυξη στην Κέρκυρα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο νησί των Φαιάκων είναι.