

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υποδέχεται σήμερα η ΑΕΚ στις 21:45 στο ΟΠΑΠ Arena, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, λίγες μόλις μέρες από την δολοφονία του φιλάθλου της ελληνικής ομάδας, Μιχάλη Κατσουρή, έπειτα από την οργανωμένη επίθεση και δημιουργία επεισοδίων από Κροάτες Χούλιγκαν. Ο αγώνας μετά τα τραγικά γεγονότα είχε αναβληθεί, και γίνεται σήμερα, μετά την νίκη της Ένωσης την περασμένη Τρίτη στην Κροατία.
Η Νέα Φιλαδέλφεια από το μεσημέρι θυμίζει “αστακό” με χιλιάδες αστυνομικούς να περιπολούν περιμετρικά του γηπέδου, είτε πεζοί, είτε με οχήματα της ΕΛ. ΑΣ. και να ελέγχουν την είσοδο των χιλιάδων οπαδών, η οποίοι αναμένεται να προσεγγίσουν την ΟΠΑΠ Arena.
Πάνω από χίλιοι αστυνομικοί θα βρίσκονται εντός και εκτός γηπέδου, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, για την ασφάλεια των φιλάθλων και των ομάδων, ενώ αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα θα είναι ανάμεσα στους επιβάτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς.




Η πρόσβαση στο γήπεδο της ΑΕΚ από τις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης και Καππαδοκίας έχει αποκλειστεί με προστατευτικά κιγκλιδώματα, τα οποία λειτουργούν ως σταθμοί ελέγχου, για όσους προσεγγίζουν την ΟΠΑΠ Arena. Από το απόγευμα και μετά θα περνάνε μόνο όσοι έχουν μαζί τους το εισιτήριο του αγώνα.
Την αποστολή της Ντιναμό θα συνοδεύουν αστυνομικοί τόσο από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο που θα καταλύσει, όσο και κατά την έλευσή της στο γήπεδο, ενώ εξονυχιστικοί θα είναι οι έλεγχοι και στον τελωνειακό σταθμό της Κακκαβιάς, από τον οποίο πέρασαν την προηγούμενη φορά οι Κροάτες χούλιγκαν.
Σχετικά Νέα
Σήμερα και αύριο οι τελευταίες αγορές πριν το Πάσχα – Με σύμμαχο τον καλό καιρό και σε ισχύ το εορταστικό ωράριο
Με το εορταστικό ωράριο και με σύμμαχο τον καιρό, οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα.
Πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Kατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα τα ΜΜΜ θα λειτουργήσουν έως και την Τρίτη.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Απριλίου (Μεγάλη Παρασκευή)
Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, 18 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Νεομάρτυρος Ιωάννου του ράπτου, Οσίων Ακακίου Κοσμά και Ευθυμίου. Δεν υπάρχει.
-
Ρέθυμνο: Πατέρας και γιος χτύπησαν με καμουτσίκι και ρόπαλο ανήλικους που έπαιζαν ποδόσφαιρο
Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το απόγευμα χθες Πέμπτη στο Ρέθυμνο όταν δύο άντρες, πατέρας.