

Σήμερα γάμος γίνεται… με νύφη την έγκυο Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου (15.02.2025) τα σκαλιά του δημαρχείου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Λεωνίδα Μαντωνάκη.
Μόλις λίγους μήνες πριν καλωσορίσουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η πολιτικός Δόμνα Μιχαηλίδου και ο ψυχίατρος Λεωνίδας Μαντωνάκης αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης πραγματοποιώντας τον πολιτικό τους γάμο στο δημαρχείο Πειραιά.
Η τελετή έγινεστον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης, όπου γίνονται οι πολιτικοί γάμοι, με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη να είναι εκείνος που τέλεσε τον γάμο.
Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Λεωνής Μαντωνάκης είναι μαζί ήδη από το 2023 και πλέον ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιό τους, αφού η γνωστή πολιτικός βρίσκεται ήδη τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν πολύ διακριτική στάση. Έτσι και στον γάμο τους όλα έγιναν σχεδόν αθόρυβα και λιτά. Απόδειξη αυτού το γεγονός ότι οι καλεσμένοι του ζευγαριού δεν ξεπέρασαν τους 15.
Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο πλέον σύζυγός της, έφτασαν πιασμένοι χέρι – χέρι στην Δημοτική Πινακοθήκη χαμογελαστοί και άκρως ευδιάθετοι μη μπορώντας κρύψουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους για αυτή την ξεχωριστή μέρα.
Η γνωστή πολιτικός επέλεξε ένα λευκό μίνι φόρεμα που κάλυπτε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.
Σχετικά Νέα
Σκέρτσος: Πιστεύουμε και στις μεταρρυθμίσεις και στην κρατική στήριξη όπου χρειάζεται
«Το απλοϊκό δίπολο “μεταρρυθμίσεις ή επιδόματα” δεν είναι παρά ένα ψευτοδίλημμα για όσους αντιλαμβάνονται.
Παπασταύρου: Η τιμή του ρεύματος είναι «αγκάθι» για κάθε οικογένεια και επιχείρηση
Για την επιδότηση ρεύματος σε επιχειρήσεις μίλησε ο υπουργός υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος.
Σ. Φάμελλος: Αποχαιρετούμε με απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό τον «Πάπα των φτωχών»
Η Αθήνα αποχαιρετά σήμερα με σεβασμό τον «Πάπα των φτωχών», στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό.
Δ. Καλαματιανός: «Οι απειλές της κυβέρνησης δεν πτοούν τους εκπαιδευτικούς»
Mε δήλωσή του ο Γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχης Παιδείας Διονύσης Καλαματιανός,.