Εκτέλεση 38χρονου στο Γέρακα: Συμβόλαιο θανάτου, εκτιμούν οι Αρχές

Για επαγγελματικό χτύπημα κάνουν λόγο οι αστυνομικοί που ερευνούν την εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου το πρωί του Σαββάτου, επί της οδού Μαραθώνος, στον Γέρακα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, ενώ η οικογένεια του θύματος μιλάει για «εκτέλεση από ανθρώπους της νύχτας».

Σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος, ο 38χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, ήταν αυτοδημιούργητος. Τους τελευταίους τρεις μήνες είχε προχωρήσει μία σύμπραξη των επιχειρήσεων με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού, μία επένδυση εκατομμυρίων ευρώ.

Το θύμα δεχόταν απειλές από άτομα της νύχτας, αναφέρει ο πατέρας του 38χρονου και υποστηρίζει ότι ο γιος του «δεν ενέδωσε στα άτομα της νύχτας να τους πληρώνει προστασία, γι΄αυτό και τον εκτέλεσαν».

Θεωρεί ότι «υπάρχουν βρώμικοι αστυνομικοί που γνωρίζουν ποιοι κάνουν συμβόλαια θανάτου».

Ο 38χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Εν τω μεταξύ, εκόνες από την διαφυγή των δραστών μετά την εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου το πρωί του Σαββάτου, επί της οδού Μαραθώνος, στον Γέρακα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Επαγγελματίες οι εκτελεστές εκτιμούν οι αρχές

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία του 38χρονου επιχειρηματία υγρών καυσίμων, στον Γέρακα είναι μαφιόζικο χτύπημα από εκτελεστές που είχαν υπογράψει συμβόλαιο θανάτου.

Οι Αρχές έχουν διαπιστώσει, ότι στη μαφιόζικη εκτέλεση χρησιμοποιήθηκαν δύο καλάσνικοφ από τους δολοφόνους, οι οποίοι σχεδίασαν ένα άκρως επαγγελματικό χτύπημα και μάλιστα, μόλις στις 8 η ώρα το πρωί και σε ένα πολυσύχναστο σημείο, όπως είναι η λεωφόρος Μαραθώνος.

Tο θύμα, αλλά και ο πατέρας του, ήταν γνωστοί στις Αρχές και ερευνάται η σχέση τους με ανθρώπους της νύχτας, οι οποίοι μάλιστα είχαν παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο σε υποθέσεις στο παρελθόν, που είχαν απασχολήσει έντονα τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί είχαν ερευνήσει υπόθεση, στην οποία είχαν βρεθεί σε πάρκινγκ οπλισμός και φυσίγγια, ενώ ερευνούν τη σχέση του θύματος με γνωστό πρόσωπο της νύχτας, το όνομα του οποίου είχε συμπεριληφθεί αρκετές φορές σε δικογραφίες του εκβιαστών.

Το θύμα, σε βάρος του οποίου είχε ξαναγίνει επίθεση, κυκλοφορούσε σύμφωνα με μάρτυρες της περιοχής, με ένα πολυτελέστατο θωρακισμένο αυτοκίνητο, ενώ φρόντιζε πάντα, να έχει μαζί του και την προσωπική του ασφάλεια.

Οι Αρχές ασφαλείας τώρα προσπαθούν να εξακριβώσουν, εάν η συγκεκριμένη δολοφονία έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία ανήμερα του Πάσχα στην περιοχή της Βοιωτίας και αν η εντολή είχε δοθεί από το ίδιο οργανωμένο κύκλωμα της νύχτας.

Πάντως, αυτό το οποίο είναι ξεκάθαρο είναι ότι η μαφία έχει επανεργοποιηθεί και κάνει αδίστακτα χτυπήματα, θέλοντας να στείλει το μήνυμα στους επόμενους στόχους, ότι μπορούν να χτυπήσουν όποιον θέλουν και ό,τι ώρα θέλουν.

Τι λέει ο πατέρας του θύματος

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του», είπε αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία ο πατέρας του θύματος, Αναστάσιος Μήτσου.

Και πρόσθεσε: «οι βρώμικοι αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για τον πόλεμο που δεχόμασταν.

Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων καθαρός, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια και ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων».

Καταλήγοντας ο κ. Μήτσου ανέφερε: «ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα