Δήμος Αθηναίων: Ένταση με αντιεξουσιαστές στο Δημοτικό Συμβούλιο με την ανοχή του Χάρη Δούκα

Ένταση δημιουργήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αθηναίων στο Δημαρχείο, καθώς μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου που αντιδρούν στα έργα του μετρό στα Εξάρχεια, κατάφεραν να περάσουν το κατώφλι του δημαρχείου χωρίς να τους σταματήσει κανείς, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, τα συγκεκριμένα μέλη κατά την είσοδό τους Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας παρενέβησαν στη συζήτηση που αφορούσε μεταξύ άλλων τα προσφυγικά στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, την ανάπλαση στο Λόφο του Στρέφη και το μετρό Εξαρχείων, προχωρόντας σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους σε ύβρεις και απειλές

Η κατάσταση σύμφωνα με πληροφορίες έγινε άκομα πιο εκρηκτική όταν η επικεφαλής της παράταξης “Η Αθήνα μας”, Ελένη Παπαδοπούλου πήρε το λόγο για να αναπτύξει τις θέσεις της, με τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας να συνεχίζει να παρεμβαίνει με ακρότητα . Παράλληλα στο ανεξέλεγκτο τοπίο που είχε δημιουργηθεί υπήρξε εντονη και υβριστική λεκτική επίθεση σε δικηγορο του Δημου, η οποία είχε παραστεί στις δίκες για το μετρο Εξαρχειων και το έργο της ανάπλασης του Στρέφη.
Τα παραπάνω σκηνικά απείρου κάλλους φαίνεται να δημιουργούν πολλαπλά ερωτηματικά, καθώς ομάδα αγνώστων  κατάφερε να μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο , χωρίς απ’ ότι φαίνεται να εμποδίστηκαν από κανέναν, γεγονός που αποδεικνύει ό,τι η δημοτική αρχή δεν έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, ώστε το δημοτικό συμβούλιο να επιτελέσει το έργο του με ασφάλεια, χωρίς τραμπουκισμούς και απειλές.
Η διαδικασία μετατράπηκε, με ευθύνη του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, σε ένα ανεξέλεγκτο μπάχαλο, καθώς  δεν είχε την διάθεση να παρέμβει δυναμικά ως όφειλε προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το δημοτικό σύμβουλιο. Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν έγινε αφού μετά από σχεδόν δύο ώρες καθυστέρησης και ταλαιπωρίας του συνόλου του σώματος η συνεδρίαση μετά τις 11 το βράδυ.

Δείτε το Βίντεο:

@eidiseis Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων με την εισβολή αντιεξουσιαστών με την ανοχή του Χάρη Δούκα #fy #fypシ #tiktokvideo #tiktok #mpesfygamw #videoviral #greece🇬🇷 #greecetiktok #mpesfy #fyp #fyyyyyyyyyyyyyyyy #greece #greecetiktok #mpesfy #mpesfy #fypシ゚viral #news #videos #fypp #fyppppppppppppppppppppppp ♬ πρωτότυπος ήχος – eidiseis

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα