

Συντονισμένη δράση Δημοτικής Αστυνομίας και Τροχαίας Αθηνών ξεκίνησε για την απελευθέρωση των δημόσιων χώρων από παράνομες σταθμεύσεις δικύκλων.
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει με αποφασιστικότητα τις δράσεις για την απελευθέρωση του δημόσιου χώρου. Στο πλαίσιο αυτό, στις 5/11/2024, μικτό κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας Αθηνών, πραγματοποίησε επιχείρηση άρσης δικύκλων στο κέντρο της πόλης. Αναλυτικά:
Έγιναν 19 άρσεις δικύκλων με γερανό της Τροχαίας.
Βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις από τη Δημοτική Αστυνομία και 3 παραβάσεις σε δίκυκλα από την Τροχαία.
Συνολικά, από την έναρξη της δράσης έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις επιχειρήσεις (17/10, 22/10, 1/11, 5/11). Σε διάστημα τριών εβδομάδων, 76 δίκυκλα έχουν απομακρυνθεί από δημόσιους χώρους με γερανό της Τροχαίας ενώ έχουν βεβαιωθεί 74 παραβάσεις παράνομης στάθμευσης που αφορούν δίκυκλα.
Ο Δήμος Αθηναίων δεσμεύεται να συνεχίσει τις εβδομαδιαίες συντονισμένες δράσεις, στοχεύοντας στην ενίσχυση της κυκλοφοριακής ασφάλειας και της προσβασιμότητας στους δημόσιους χώρους της πόλης.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με πατίνι – Ένας τραυματίας
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/05) στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην.
Χιλιάδες διαδηλωτές στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη στο Σύνταγμα
Στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες άνθρωποι, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην Παλαιστίνη. Η Παλαιστινιακή Παροικία.
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση, στην περιοχή Αλμυροπόταμος Ευβοίας. Σύμφωνα με.
Αργολίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε λιμάνι – Εργάτης βούτηξε και απεγκλώβισε τον ηλικιωμένο οδηγό
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στο λιμάνι της Ερμιόνης στην Αργολίδα, όταν ένα.