Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτοί δύο θερμαινόμενοι χώροι για άστεγους

Ανοιχτοί παραμένουν από το βράδυ της Τρίτης και για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία, οι θερμαινόμενοι χώροι της Λέσχης Φιλίας Πανόρμου (Πανόρμου και Βαθέος 25) και το Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Αχαρνών 3), φιλοξενώντας όσους αναζητούν έναν ζεστό χώρο για να προστατευθούν από το κρύο, όπως χθες, 11 άστεγοι συμπολίτες μας.

Παράλληλα, οι ομάδες street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), βρίσκονται όλο το 24ωρο στους δρόμους της πόλης, συνδράμοντας τον άστεγο πληθυσμό της Αθήνας με κουβέρτες, μπουφάν, ρούχα, ζεστά ροφήματα, φαγητό και νοσηλευτική φροντίδα, ενώ ενημερώνουν και για τους διαθέσιμους θερμαινόμενους χώρους του Δήμου Αθηναίων.

Επίσης, σε 24ωρη λειτουργία έχει τεθεί και το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΥΑΔΑ (210-5246515) όπως και ο τετραψήφιος αριθμός επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων 1595, καθώς και το τηλ. 210-5277000, προκειμένου οι πολίτες να καλούν και να ενημερώνουν σε ποια σημεία της πόλης υπάρχουν άστεγοι που χρειάζονται βοήθεια.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα