

Αίτημα αναπαράστασης των πράξεων βιασμού που καταγγέλλει η πρώτη μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη υπέβαλε στο δικαστήριο, που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, η υπεράσπιση του ηθοποιού, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.
Κατά τον κ. Δημητρακόπουλο, η πλευρά του κατηγορούμενου αιτήθηκε στο δικαστήριο να επιτρέψει την αναπαράσταση της πράξης που περιγράφει στην κατάθεσή της η πρώτη συνάδελφος του κατηγορούμενου, καθώς, σύμφωνα πάντα με τον συνήγορο του κ. Φιλιππίδη, η μάρτυρας έχει πέσει σε αντιφάσεις.
Ο δικηγόρος του ηθοποιού δήλωσε πως για την αναπαράσταση της καταγγελόμενης πράξης, αντί της καταγγέλουσας που κατά τον κ. Δημητρακόπουλο διαφωνεί με μία τέτοια εξέλιξη, θα μπορούσε να συνδράμει γυναίκα δικηγόρος, συνεργάτης των υπερασπιστών του κατηγορούμενου.
Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, το δικαστήριο βρίσκεται σε διακοπή προκειμένου να αποφασίσει επί του αιτήματος.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.