

Η επιβολή πλαφόν είναι πιθανό να μείωσε τα έσοδα της Μόσχας από τις εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου σε ποσοστό περίπου 30% ή περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια για τον Ιανουάριο, σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πριν από έναν χρόνο, όπως δήλωσε ο Φατίχ Μπιρόλ διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας (IEA).
Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, η αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης πετρελαίου αυτή τη χρονιά θα έρθει από την Κίνα, ενώ ίσως θα χρειαστεί οι χώρες του ΟΠΕΚ+ να επανεξετάσουν τις πολιτικές της παραγωγής τους.
“Και τώρα, αυτή τη χρονιά, η κινεζική οικονομία ανακάμπτει…, αυτό προκαλεί αυξητική πίεση στη ζήτηση”, δήλωσε ο Μπιρόλ αναφερόμενος στην “εκρηκτική” ζήτηση καυσίμου για αεροσκάφη τζετ από την Κίνα.
Σχετικά Νέα
Ζελένσκι: Μόνο μία τετ-α-τετ συνάντηση με τον Πούτιν μπορεί να φέρει ειρήνη
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι θέλει να διαπραγματευτεί μια άνευ όρων.
Καμπανάκι για τον αμερικανικό τουρισμό: Χασούρα $12,5 δισ. φέτος
Οι ΗΠΑ διανύουν μια πολύ κακή τουριστική χρονιά, καθώς, σύμφωνα με νέα στοιχεία του.
Ερντογάν σε Ρούτε: Η Τουρκία έχει εντείνει τις προσπάθειες για ειρήνη στην Ουκρανία
Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, είχε στο προεδρικό μέγαρο στην.
Ο Οτσαλάν χαιρέτισε τη διάλυση του PKK
Ο ιδρυτής και ιστορικός ηγέτης του Εργατικού Κόμματος της Κουρδιστάν (PKK), ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν,.