

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει σήμερα η έντονη βροχόπτωση και στην Αττική. Σε πολλές οδικές αρτηρίες έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 25 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από διάφορες περιοχές.
Η κυκλοφορία στην Λ. Βραυρώνος έχει διακοπεί για τουλάχιστον 300 μέτρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς έχει καλυφθεί με συσσωρευμένα ύδατα ένα γεφυράκι στο σημείο, από το ύψος του Αγίου Τιμοθέου, στην περιοχή Λεύκες-Λεξανά.
Δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρείται και στην Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της Λ. Καλαμακίου μέχρι την έξοδο Κηφισού προς Πειραιά, λόγω ακινητοποιημένου οχήματος.
Σχετικά Νέα
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.