

“Το ΝΑΤΟ είναι πάντα μια συμμαχία αξιών και όλες οι νατοϊκές ασκήσεις σχεδιάζονται με απόλυτο σεβασμό στην κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα όλων των χωρών μελών. ‘Αλλος τρόπος και άλλη προσέγγιση δεν υπάρχει και δε συγχωρείται”, δήλωσε ο Υπουργός ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας, προσερχόμενος στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου σήμερα συνεδριάζει η Ομάδα Επαφής για την ‘Αμυνα της Ουκρανίας.
Ο Νίκος Δένδιας σημείωσε ότι στην Ομάδα Επαφής για την ‘Αμυνα της Ουκρανίας θα προεδρεύσει ο ‘Αγγλος Υπουργός ‘Αμυνας, Τζον Χιλ και όχι ο Αμερικανός ομόλογός του.
Ο Ν. Δένδιας σημείωσε, επίσης, ότι στο σημερινό και αυριανό Συμβούλιο Υπουργών ‘Αμυνας του ΝΑΤΟ θα παρίσταται ο νέος Αμερικανός Υπουργός, Πιτ Χέγκσεθ. “Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τις θέσεις του” και “έχει μεγάλη σημασία να δούμε τις θέσεις της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ στο θέμα της Ουκρανίας”, είπε ο Νίκος Δένδιας.
Σχετικά Νέα
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.
Ν. Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη. Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε, με.