

Για συνεχή διαστρέβλωση των θέσεων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επέκρινε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο.
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σκέρτσος διαστρέβλωσε εκ νέου σήμερα όχι μόνο την πολιτική θέση αλλά και την ψήφο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή», ανέφερε ο κ. Μάντζος σε δήλωσή του κατηγορώντας τον κ. Σκέρτσο πώς «χωρίς δισταγμό είπε πως το Κίνημα καταψήφισε τα βιομηχανικά διδακτορικά και τα διπλά προγράμματα σπουδών, ενώ η αλήθεια είναι πως ψηφίσαμε ΝΑΙ και στις δυο διατάξεις (άρθρα 72 και 96 ν. 4957/2022).
Ό,τι ακριβώς ισχύει και για τους πρόσφατους ισχυρισμούς του για την ψηφιακή κάρτα εργασίας (άρθρο 74 ν. 4808/2021)».
Επισυνάπτοντας το πρακτικό της ψηφοφορίας όπου φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ψήφισε υπέρ στις συγκεκριμένες διατάξεις, ο Δημήτρης Μάντζος, τόνισε πώς κ. Σκέρτσος, ως υπουργός τόσα χρόνια, όφειλε να έχει διαβάσει τον Κανονισμό της Βουλής και να μην επαναλαμβάνει ασύστολα ψεύδη.
«Δεν συνάδει με τον θεσμικό ρόλο που εκπροσωπεί ούτε και με το νέο ήθος που φανταζόμαστε ότι ως νέος άνθρωπος θα ήθελε να φέρει στην πολιτική», κατέληξε.
Σχετικά Νέα
Φλωρίδης: Τα Χριστούγεννα είχαν ενεργοποιηθεί 50.000 ψεύτικοι λογαριασμοί που ενημέρωναν για τα Τέμπη
«Τα τεράστια ψεύδη και οι κατηγορίες περί συγκάλυψης κατέρρευσαν» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος.
Χρηματοδοτικά εργαλεία για τις αμυντικές δαπάνες: Τι απάντησαν για το θέμα Μητσοτάκης και Μερτς στον ανταποκριτή του ΕΡΤΝews
Κρίσιμα ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως η ΄άμυνα και η ανταγωνιστικότητα, οι επενδύσεις και το μεταναστευτικό,.
Θ. Κοντογεώργης για πόρισμα ΕΜΠ για τα Τέμπη: Κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ελπίζω και η αντιπολίτευση
Από το πόρισμα του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δημήτρη Καρώνη για τη σιδηροδρομική.
Στο Βερολίνο ο Κ. Μητσοτάκης – Live οι δηλώσεις με τον Φρίντριχ Μερτς
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στην καγκελαρία, όπου τον υποδέχθηκε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς..