Χρυσόγονος για Βόρεια Μακεδονία: Aποδεικνύεται πως εμείς πληρώσαμε τοις μετρητοίς ενώ αυτοί επί πιστώσει (Βίντεο)

Για τις δηλώσεις της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας σχετικά με την ονομασία της γείτονος χώρας, αλλά και την συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος.

Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Χευσόγονος, τόνισε πως δεν πρέπει να προτρέχουμε για την εξέλιξη του ζητήματος με την Βόρεια Μακεδονία, καθώς όπως είπε, ανεξαρτήτως αν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση με τα μνημόνια, δεν παύει η συμφωνία αυτή να είναι δεσμευτική.

Παράλληλα, ωστόσο επεσήμανε πως αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι εμείς, με τη Συμφωνία των Πρεσπών πληρώσαμε τοις μετρητοίς, δηλαδή τους αφήσαμε να μπουν στο ΝΑΤΟ, ενώ αυτοί μας πληρώσανε επί πιστώσει, ενώ στο ερώτημα τι μπορούμε εμείς να κάνουμε από την πλευρά μας, ο κ. Χρυσόγονος τόνισε πως αυτό που εμείς ενδεχομένως θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να καθυστερήσουμε ή και να σταματήσουμε τις διαπραγματεύσεις τους για την ένταξη τους στην Ε.Ε, που έτσι κι αλλιώς θα καθυστερήσει.

Δείτε το Βίντεο

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα