

Επανήλθε στο θέμα της παρουσίασης της fake φωτογραφίας σε τηλεοπτικό σταθμού ο Μανώλης Κεφαλογιάννης λέγοντας ότι “διαπίστωσα πως η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη”. Ωστόσο, άφησε εκ νέου υπονοούμενα για τη τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα για τη διετία 1971-73.
“Όπως διαπίστωσα η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν” σημειώνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.
O Mανώλης Κεφαλογιάννης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και έδειξε μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικονίζει τον πατέρα του πρωθυπουργού μαζί με χουντικούς, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι πλαστή.
Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση όσο της Ζανέτ Τσίπρα, όσο και του Γιώργου Τσίπρα.
Όπως διαπίστωσα η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν.
— Μ. Κεφαλογιάννης (@M_Kefalogiannis) 10 Μαΐου 2019
Σχετικά Νέα
Σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για το πόρισμα του ΕΜΠ για τα Τέμπη
Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ στον απόηχο της δημοσιοποίησης του πορίσματος.
Δ. Αβραμόπουλος: Η Ευρώπη είναι αποδυναμωμένη
«Η Ευρώπη είναι αποδυναμωμένη, το ευρωπαϊκό όραμα σβήνει». Αυτό δήλωσε ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος.
Κ. Πιερρακάκης: Δεσμευόμαστε σε μια διεθνή οικονομική τάξη βασισμένη σε κανόνες
Τη δέσμευση της Ελλάδας σε μια διεθνή οικονομική τάξη βασισμένη σε κανόνες, καθώς και.
Σ. Ζαχαράκη στη σύνοδο Υπουργών Παιδείας στις Βρυξέλλες: Απαραίτητη η καλλιέργεια δεξιοτήτων μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος, για μια Ευρώπη ανταγωνιστική
Η ανθεκτικότητα και η προσαρμοστικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας κατά τη διάρκεια κρίσεων, η σημασία.