

Μια γιατρός συνελήφθη από τις αρχές καθώς μετά από έρευνες στα δυο ιατρεία της βρέθηκαν 92 συσκευασίες διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων από τα οποία είχαν αφαιρεθεί και τα δύο μέρη της ταινίας γνησιότητας του Ε.Ο.Φ.
Οι έρευνες στα ιατρεία της γιατρού έγιναν στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για παράνομη συνταγογράφηση φαρμάκων και έκδοση ψευδών ιατρικών γνωματεύσεων.
Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών σκευασμάτων κατά παράβαση της νομοθεσίας για τις εξαρτησιογόνες ουσίες.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ διερευνάται εάν τα κατασχεθέντα σκευάσματα είναι προϊόντα παράνομης ψευδούς συνταγογράφησης.
Σχετικά Νέα
ΠΝΟ: 48ωρη απεργία στα πλοία της γραμμής Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ιταλία 3 και 4 Ιουνίου
Την κήρυξη 48ωρης απεργίας στα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία της γραμμής Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ιταλία,.
Απόπειρα δωροδοκίας αρεοπαγίτη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο Χρήστος Μαυρίκης
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο Χρήστος Μαυρίκης, μετά από καταγγελία δικαστή του Αρείου Πάγου, ότι αποπειράθηκε.
Ξεπέρασαν τις 200.000 οι δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων
Τις 205.000 αγγίζουν πλέον οι ολοκληρωμένες δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων, 50 ημέρες μετά το άνοιγμα.
Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη ασελγούσε σε 15χρονη, ακόμα και κατά τη διάρκεια δρομολογίων
Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες βρίσκεται 57χρονος οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, που φέρεται να προέβαινε.