

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ δήλωσε την Τετάρτη ότι το Πεντάγωνο είναι έτοιμο να εξετάσει όλες τις επιλογές του σε ό,τι αφορά τη Λωρίδα της Γάζας, μία ημέρα αφότου ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα ήθελε η Ουάσινγκτον να αναλάβει τον έλεγχο του θύλακα και να τον αναπτύξει.
«Απλώς θα έλεγα, για το θέμα της Γάζας, ότι ο ορισμός της τρέλας είναι να προσπαθείς να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά», είπε ο Χέγκσεθ πριν από τη συνάντηση με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στο Πεντάγωνο.
«Ο πρόεδρος (Τραμπ) είναι πρόθυμος να σκεφτεί αντισυμβατικά, να αναζητήσει νέους και μοναδικούς, δυναμικούς τρόπους για να επιλύσει προβλήματα που έμοιαζαν δισεπίλυτα. Είμαστε προετοιμασμένοι να εξετάσουμε όλες τις επιλογές», πρόσθεσε.
Σχετικά Νέα
Μήνυμα Πούτιν σε Τραμπ: Η Ρωσία σέβεται τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ, θέλουμε ίδια αντιμετώπιση για τα δικά μας
Σαφές μήνυμα προς η Ρωσία σέβεται τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ και πως θεωρεί.
Ο Έλτον Τζον καταγγέλλει το «εγκληματικό» σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Ο τραγουδιστής Έλτον Τζον δήλωσε σήμερα (18/5) πως νιώθει «απίστευτα προδομένος» από τη βρετανική.
Η Ρωσία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη επίθεση με drones στην Ουκρανία από την αρχή του πολέμου – Νεκρή μια γυναίκα
Ρωσική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), η μεγαλύτερη που έχει εξαπολύσει η Μόσχα.
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε μια συμφωνία για το τέλος των ισραλινών επιχειρήσεων στη Γάζα
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα πως είναι ανοικτός σε μια συμφωνία.