

«Η προσπάθεια που κάναμε επί ΣΥΡΙΖΑ για να κατακτηθεί μια νέα συνείδηση για τη σύγχρονη παιδαγωγική, με επιστημονικούς όρους και παιδαγωγική ισοτιμία ακυρώνεται» τόνισε, στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.
Στο μεταξύ, ερωτηθείς για την απόφαση του ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας των αποφάσεων του πρώην υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου για τα Θρησκευτικά, ο Αλ. Χαρίτσης έκανε λόγο για «μια απόφαση που μας πάει πίσω και οδηγεί την ελληνική πολιτεία προς το παρελθόν». «Η προσπάθεια που κάναμε επί ΣΥΡΙΖΑ για να κατακτηθεί μια νέα συνείδηση για τη σύγχρονη παιδαγωγική, με επιστημονικούς όρους και παιδαγωγική ισοτιμία ακυρώνεται», είπε.
Όσο για την αλλαγή στάσης της νυν υπουργού Παιδείας, Ν. Κεραμέως περί της αναγραφής του θρησκεύματος στα απολυτήρια, έκανε λόγο για μια “σωστή απόφαση”, και παρέπεμψε στη σχετική δήλωση του Νίκου Φίλη, τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Novartis: «Εμείς θα αναδείξουμε το πραγματικό σκάνδαλο»
O ΣΥΡΙΖΑ «θα στοχεύσει στο να αναδείξει το πραγματικό σκάνδαλο που στοίχισε στο ελληνικό δημόσιο δισεκατομμύρια ευρώ, οδήγησε σε απώλεια πόρων και πλήγωσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα” επισήμανε ο κ. Χαρίτσης. “Εμείς λέμε ‘όλα στο φως’, αλλά να βασιστούμε σε αποδεικτικά στοιχεία, όχι απλώς σε δηλώσεις», σημείωσε, ασκώντας κριτική στη Ν.Δ. για αλλαγή στάσης: «Τώρα μιλούν για ‘σκευωρία’, ενώ παλαιότερα μιλούσαν για ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν εκεί που ανήκουν”. “Αλλά βέβαια το πώς θα επιλύσει ο κ. Μητσοτάκης τις πιέσεις που δέχεται στο κόμμα του, είναι δικό του θέμα», συμπλήρωσε.
«Προσπάθεια χυδαίου αντιπερισπασμού και κατασκευή σκευωρίας από τη Ν.Δ. για τη Novartis»
«Ενώ το πραγματικό σκάνδαλο Novartis βρίσκεται υπό διερεύνηση, ενώ ζητείται πλέον η άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωρά σε μία προσπάθεια χυδαίου αντιπερισπασμού και την κατασκευή σκευωρίας”, και τόνισε: «Εμείς δεν θα συναινέσουμε σε αυτό, ας έχουν το πολιτικό θάρρος στη Ν.Δ. να προχωρήσουν στην υπερψήφιση της σύστασης της προανακριτικής επιτροπής»/
Σχετικά Νέα
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.