

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι σχολικοί φύλακες στον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην συνέλευσή τους, σήμερα το μεσημέρι, στο 3ο Λύκειο Αλίμου
Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν στον κ. Χαρίτση την ικανοποίησή τους για διάταξη, που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και αναμένεται να ψηφιστεί την Τρίτη στην ολομέλεια της Βουλής, και προβλέπει ότι περισσότεροι από 500 σχολικοί φύλακες, οι οποίοι είχαν μπει σε διαθεσιμότητα και το 2014 μεταφέρθηκαν σε θέσεις βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού, σε νοσοκομεία της χώρας, θα μπορούν να επιστρέψουν με αίτησή τους είτε στο Δήμο που απασχολούνταν πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα, είτε να μεταταχθούν σε άλλο Δήμο.
Να σημειωθεί ότι τις ευχαριστίες των σχολικών φυλάκων για την αποκατάσταση των αδικιών σε βάρος τους είχε μεταφέρει στον κ. Χαρίτση, την περασμένη Τετάρτη και ο πρόεδρος του σωματείου τους, κατά τη διάρκεια της ακρόασης των φορέων στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, στην οποία συζητήθηκε το πολυνομοσχέδιο.
Σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook, o κ. Χαρίτσης αναφέρει:
«Με το νομοσχέδιο μας που ψηφίζεται την Τρίτη στη Βουλή, περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι που μετατάχθηκαν το 2014 επιστρέφουν στα σχολεία. Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή.
Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις αδικίες των προηγούμενων χρόνων».
Σχετικά Νέα
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο
«Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ν. Ανδρουλάκης: «Πρέπει να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και στους μάχιμους πυροσβέστες»
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.