

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, επιτέθηκε εκ νέου στον πρωθυπουργό που «συνεχίζει να τον καλύπτει και δεν τον στέλνει σπίτι του» τον Διαματάρη, μετά και τις νέες αποκλαύψεις για τον υφυπουργό Εξωτερικών:
Για να συνοψίσουμε:
Δεν υπάρχει το μεταπτυχιακό του κ. Διαματάρη. Δεν υπάρχει ως φαίνεται ούτε πτυχίο του κ. Διαματάρη αφού φρόντισε να το αφαιρέσει και αυτό από το βιογραφικό του.
Αυτό που σίγουρα υπάρχει τελικά είναι ο σύμβουλός του που διώκεται κακουργηματικά για τη θητεία του στην ΕΑΒ και τη ζημία εκατοντάδων εκατ. ευρώ του Δημοσίου.
Όπως και το απύθμενο θράσος του κ. Μητσοτάκη που συνεχίζει να τον καλύπτει και δεν τον στέλνει σπίτι του.
Σχετικά Νέα
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.