

“Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές”, σχολίασαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την ανακοίνωση αποχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης την παραίτησή του από όλα τα καθοδηγητικά όργανα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και την αποχώρησή του από το κίνημα, αφού απεκδύεται και την ιδιότητα του μέλους.
“Από σήμερα παραιτούμαι από όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής.
“Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους”, πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.
Σχετικά Νέα
Σοφία Τουντούρη για Γιάνη Βαρουφάκη: Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί του πυροδότησαν κύμα σεξιστικών επιθέσεων στο διαδίκτυο
Απειλές και σεξιστικές επιθέσεις εναντίον της στο διαδίκτυο καταγγέλλει η δημοσιογράφος Σοφία Τουντούρη μετά.
Πρόταση ΠΑΣΟΚ για προανακριτική: Ζητά παραπομπή Καραμανλή και τριών υφυπουργών για κακούργημα
Έτοιμη έχει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη και.
Αντιδράσεις από τους βουλευτές της ΝΔ για τους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων
Στο επίκεντρο της συζήτησης, που είχαν νωρίτερα σήμερα στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής ο.
ΕΟΠΥΥ: Αποσύρονται οι γιατροί από την δικαστική διαμάχη με το υπουργείο Υγείας για τα ραντεβού
Αποσύρονται οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ από την δικαστική διαμάχη με το υπουργείο Υγείας για.