

Φωτιά ξέσπασε στις 11:30 περίπου το βράδυ της Παρασκευής σε εγκαταλελειμμένη οικία, όμορφα των πρώην δικαστικών φυλακών στα Δικαστήρια Χανίων.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ πρόκειται για οίκημα που χρησιμοποιούσαν παλαιότερα οι εξωτερικοί φρουροί. Σήμερα πια συχνά βρίσκουν καταφύγιο άστεγοι.
Στον τόπο της φωτιάς έσπευσαν έγκαιρα 2 οχήματα με 5 πυροσβέστες, οι οποίοι έσωσαν έναν από τους δύο άστεγους που βρίσκονταν στο σημείο.
Ο άνθρωπος, ελληνικής καταγωγής, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων, αφού έφερε εκτεταμένα εγκαύματα στην πλάτη και στο κεφάλι.
Πάντως, πριν από ένα περίπου χρόνο, είχε ξεσπάσει στο ίδιο οίκημα φωτιά.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.