

Σωτήρια για τη ζωή ενός παιδιού στάθηκε η περιπολία αστυνομικών στα Χανιά, καθώς το έσωσαν από σχεδόν βέβαιο θάνατο από θερμοπληξία.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ειδοποιήθηκαν να σπεύσουν στην περιοχή του παλιού Ξενία στην δυτική τάφρο στα Χανιά.
Μέσα σε ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο ήταν ένα μωρό που έκλαιγε όπως αναφέρουν τα parakritika.gr.
Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του οχήματος και να βγάλουν το παιδί έξω, που, σύμφωνα με ανθρώπους της περιοχής ήταν για αρκετή ώρα κλειδωμένο.
Μετά από λίγο έφτασαν στο σημείο και οι γονείς του, οι οποίοι είχαν πάει βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι με το άλλο τους παιδί. Το ζευγάρι από την Ιαπωνία οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Σχετικά Νέα
Νέα Μανωλάδα: Κρατούσαν σε ένα δωμάτιο οκτώ άτομα για να δουλέψουν ως εργάτες γης
Στην απελευθέρωση οκτώ αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα εμπορίας ανθρώπων, προχώρησαν οι αστυνομικοί.
Συνελήφθησαν ανήλικοι που εμπορευόταν παράνομα κροτίδες μέσω social media
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής, απογευματινές ώρες της.
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 33χρονος στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος.
Στις 30 Απριλίου λήγει η προθεσμία για τους καθαρισμούς των οικοπέδων
Έως την 30η Απριλίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι καθαρισμοί των οικοπεδικών και.