

Σωτήρια για τη ζωή ενός παιδιού στάθηκε η περιπολία αστυνομικών στα Χανιά, καθώς το έσωσαν από σχεδόν βέβαιο θάνατο από θερμοπληξία.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ειδοποιήθηκαν να σπεύσουν στην περιοχή του παλιού Ξενία στην δυτική τάφρο στα Χανιά.
Μέσα σε ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο ήταν ένα μωρό που έκλαιγε όπως αναφέρουν τα parakritika.gr.
Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του οχήματος και να βγάλουν το παιδί έξω, που, σύμφωνα με ανθρώπους της περιοχής ήταν για αρκετή ώρα κλειδωμένο.
Μετά από λίγο έφτασαν στο σημείο και οι γονείς του, οι οποίοι είχαν πάει βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι με το άλλο τους παιδί. Το ζευγάρι από την Ιαπωνία οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Σχετικά Νέα
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.