

Τον τρόμο έχει σκορπίσει ένας ασυνείδητος πολίτης, ο οποίος έχει βάλει στο μάτι εργαζόμενους του κέντρου ανακύκλωσης ΔΕΔΙΣΑ, στην περιοχή του Μουζουρά στα Χανιά, και πυροβολεί εναντίον τους με αεροβόλο.
Ένας εργαζόμενος της ΔΕΔΙΣΑ τραυματίστηκε στον ώμο από σφαίρα που κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από αεροβόλο όπλο.
Ωστόσο, αυτό δεν είναι και το μοναδικό περιστατικό…
Συνολικά, έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα τρία περιστατικά, μέρα μεσημέρι όλα τους. Εκτός του τραυματισμού του εργαζομένου, έχουν υπάρξει και υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργαζόμενος που τραυματίστηκε, πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός και μάλιστα παρέδωσε στο τμήμα και τη σφαίρα απ’ το αεροβόλο.
Σχετικά Νέα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Στην τελική ευθεία τα πορίσματα για τους θανάτους των πέντε παιδιών
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», μέσα στον μήνα αναμένεται οι έμπειροι.
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.