

Τα χρήματα για την αρωγή των αγροτών είναι εξασφαλισμένα, υπογράμμισε ο υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, συμπληρώνοντας ότι για λεπτομέρειες θα πρέπει να περιμένουμε την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα τεθεί σε κίνδυνο η δημοσιονομική σταθερότητα.
Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα των ενοικίων, στον Ant1, απάντησε ότι στο δικό του τομέα είναι η φορολογική κλίμακα κι εκεί δεν εξετάζεται να γίνει κάποια αλλαγή.
Σχετικά με το τέλος επιτηδεύματος, απάντησε ότι φέτος θα υλοποιηθεί η μείωση του κατά 50% και αργότερα θα πάμε στην πλήρη κατάργηση του.
Σε ότι αφορά την παράταση που δόθηκε για την εγκατάσταση POS μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου σε 35 κλάδους επαγγελματιών, απάντησε ότι ήταν επιβεβλημένη γιατί λόγω ζήτησης δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν άμεσα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, αλλά η παράταση αυτή θα είναι η τελευταία.
Τέλος, και μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο θέμα των τεκμηρίων διαβίωσης, τόνισε ότι σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, θα δρομολογηθούν αλλαγές, αλλά σε βάθος τετραετίας.
Σχετικά Νέα
Ο Απ. Τζιτζικώστας στο ΕΡΤΝews: Θα παραστώ στη συζήτηση για τα Τέμπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο
«Ημέρα της Ευρώπης» και μόλις επέστρεψα από το Καστελόριζο δίνοντας το μήνυμα ότι η.
Πρ. Παυλόπουλος: Η Κοινωνία των Πολιτών στην υπηρεσία υπεράσπισης της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας
Στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με.
Ν. Ανδρουλάκης: “Κόμματα προγραμματικά με στελέχη και κοινωνική ρίζα, όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης”
Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του συνέντευξης στη Σώτια Πεντεδήμου στον τηλεοπτικό σταθμό Creta, ο.
Κ. Χατζηδάκης για ΒΟΑΚ: Περνάμε πια από τη θεωρία στην πράξη
Σε πιο προσωπικό τόνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης γράφει σε ανάρτησή του.