Χ.Σπίρτζης κατά κυβέρνησης: Προκλητική η πολιτική τους ενάντια στην νέα γενιά και την κοινωνία

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνηση εξαπέλυσε την Παρασκευή ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή την επίσκεψη του νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής.

«Την ώρα που ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκος επισκεπτόταν τα διαλυμένα – από την πολιτική δυο χρόνων της κυβέρνησης Μητσοτάκη – αστυνομικά τμήματα και έβλεπε με τα μάτια του τα χάλια των υπηρεσιών που όφειλαν να προστατεύουν τον πολίτη, στο κέντρο της Αθήνας οι υπερστελεχωμένες υπηρεσίες καταστολής έριχναν χημικά και ασκούσαν βία στο μαθητικό και φοιτητικό συλλαλητήριο», ανέφερε ο κ. Σπίρτζης.

«Είναι γνωστή η στοχοποίηση της νεολαίας και ο τρόμος που διακατέχει το επιτελικό κράτος για τις αντιδράσεις στις αντικοινωνικές και ανάλγητες πολιτικές που άφησαν 40.000 νέους εκτός πανεπιστημίων προς όφελος των κολεγίων και προέβλεψαν οι κατ´ εξαίρεση προσληφθέντες ειδικοί φρουροί της πανεπιστημιακής αστυνομίας να είναι σε πολλά τμήματα περισσότεροι από τους φοιτητές…», σχολίασε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα