

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, με επίκεντρο τα θέματα της αυτοδιοίκησης και ειδικότερα το τέλος ταφής απορριμμάτων.
“Είναι ιδιαίτερη χαρά που είμαι σήμερα εδώ σε ένα ιστορικό κτίριο για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση και τους πολίτες. Είμαι χαρούμενος, που θα συζητήσουμε θέματα για τα οποία είχατε μια ξεκάθαρη, από την αρχή, στάση και θέση με την οποία συμφωνούμε και αφορούν το τέλος ταφής απορριμμάτων και συνολικά την προσπάθεια, η αυτοδιοίκηση να μπορεί η ίδια να ορίζει μόνη της την μοίρα της και να μπορεί με μέσα, πόρους αλλά και με θεσμικές αλλαγές να διαχειριστεί τα απορρίμματα, χωρίς ιδιωτικά συμφέροντα να μπαίνουν στον χώρο της διαχείρισης των απορριμμάτων, έτσι, ώστε να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε χαμηλό κόστος.
Αυτό το συζητάμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον Νίκο Σοφιανό και συνολικά προσπαθούμε να ενισχύσουμε την αυτοδιοίκηση, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και γενικότερα στην χώρα”, δήλωσε ο κ. Δούκας.
Σχετικά Νέα
Χ. Δούκας: Τον τελευταίο χρόνο η Αθήνα αλλάζει
Με βίντεο – ανάρτησή του στα social media ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας αναφέρθηκε.
Νίκος Χαρδαλιάς από Σαντορίνη: Πλέγμα τριών δράσεων από την Περιφέρεια Αττικής
Τη Σαντορίνη επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, δηλώνοντας την ισχυρή βούληση του.
Περιφέρεια Αττικής: Παρατυπίες και εκτεταμένη κακοδιαχείριση βρήκαν οι ορκωτοί λογιστές στην περίοδο 2020-2023
Σειρά παρατυπιών και κραυγαλέες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης των οικονομικών τόσο της Περιφέρειας Αττικής όσο και.
Νέες αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα Περιφέρειας Αττικής και ΕΣΔΝΑ την περίοδο 2020-2023
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, αμέσως μετά την επίσκεψή του στον οικονομικό εισαγγελέα ενημέρωσε.