

Στο έδαφος αναμένεται να παραμείνουν τα αεροσκάφη τύπου 737ΜΑΧ της Boeing, μέχρι τα μέσα του 2020, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν νέες εξελίξεις στο θέμα της πτητικής πιστοποίησης των αεροσκαφών για το σύστημα ελέγχου πτήσης που φέρουν, αλλά και την συμμόρφωση των παρεμβάσεων σε σχέση με τους κανονισμούς ασφαλείας πτήσεων που εφαρμόζονται.
Η Boeing δήλωσε ότι έχει ενημερώσει τις αεροπορικές εταιρίες αλλά και τους προμηθευτές της για τη νέα εκτίμησή της σχετικά με την διάρκεια καθήλωσης των αεροσκαφών στο έδαφος.
Η εκτίμηση αυτή έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια από τις προηγούμενες εκτιμήσεις της Boeing, ενώ στην καθυστέρηση αυτή θα πρέπει να συνυπολογιστεί επιπλέον χρόνος για τις απαιτήσεις της εκπαίδευσης των πληρωμάτων στα συστήματα ελέγχου πτήσης που ενσωματώνει το νέο αεροσκάφος.
Σχετικά Νέα
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.
Μεικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Δευτέρας τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η κεντρική.
Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
Ο όμιλος Volkswagen θα μπορούσε να μετεγκαταστήσει μέρος της παραγωγής της μάρκας Audi στις.
Στο σφυρί 4άστερο ξενοδοχείο στο Γύθειο
Το πολυτελές ξενοδοχείο του Γυθείου “Las Hotel & Spa”, αναμένεται να βγει σύντομα στο.