

Ρωσικές ειδικές δυνάμεις χωρίς σημαία και διακριτικά κινούνται προς την συνοριακή περιοχή Μαρινόφκα, μεταδίδει η εφημερίδα BILD.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ανακάλυψε περίπου 300 ρωσικά στρατιωτικά οχήματα των ειδικών δυνάμεων “Spetsnaz”, τις οποίες περιγράφει ως τον “μυστικό στρατό” της εισβολής του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία, να κινούνται από τα ρωσικά σύνορα προς το Ντονέτσκ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάρτυρες που επικαλείται και το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters κάνουν λόγο για δύο στρατιωτικά κονβόι χωρίς διακριτικά, τα οποία περιλαμβάνουν 9 τεθωρακισμένα, ένα άρμα μάχης, βυτιοφόρα και φορτηγά, και προχωρούν με δύο διαφορετικές οδηγίες από τα ρωσικά σύνορα προς το Ντονέτσκ. Τα ρωσικά οχήματα είναι, επισημαίνεται, τα ίδια που πήραν τον έλεγχο της Κριμαίας το 2014, με την άφιξη των λεγόμενων “μικρών πράσινων ανδρών”.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Δανία: Στα 70 χρόνια από το 2040 το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης
Το κοινοβούλιο της Δανίας ενέκρινε, χωρίς μεγάλες αντιδράσεις, νόμο που αυξάνει το όριο ηλικίας.
Άνγκελα Μέρκελ: Προειδοποιεί για «καταστροφή» της Ευρώπης λόγω των μονομερών πολιτικών μεμονωμένων κρατών για το μεταναστευτικό
Για τον κίνδυνο «να καταστραφεί» η Ευρώπη λόγω των μονομερών πολιτικών μεμονωμένων κρατών –.
Δανία: Στα 70 χρόνια από το 2040 το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης
Το κοινοβούλιο της Δανίας ενέκρινε, χωρίς μεγάλες αντιδράσεις, νόμο που αυξάνει το όριο ηλικίας.
«Huaweigate» στην Ευρωβουλή: Οι βελγικές Αρχές ζήτησαν την άρση ασυλίας 5 Ευρωβουλευτών σε έρευνα για διαφθορά
Ένα νέο σκάνδαλο, με την ονομασία «Huaweigate», ταλανίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς οι βελγικές αρχές εντείνουν την.