

Είναι εξαιρετικά σπάνιες οι περιπτώσεις που τα αεροπορικά ταξίδια συνοδεύονται από μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία και δυστυχώς, κατά γενική ομολογία το φαγητό του αεροπλάνου δεν έχει και την καλύτερη φήμη. Υπάρχει όμως τελικά κάτι που να τρώγεται τουλάχιστον πιο ευχάριστα; Όσο περίεργο και αν σάς φανεί, η απάντηση είναι θετική.
Σύμφωνα με τον Φριτζ Γκρος της LSG Sky Chefs Asia Pacific, το μυστικό, αν θες να φας ένα «καλό» γεύμα, είναι να επιλέξεις είτε ρύζι είτε κάποιο φαγητό κατσαρόλας. Ο ρόλος του Γκρος είναι να επιβλέπει την παρασκευή 30.000 γευμάτων αεροπλάνου για αεροπορικές όπως η British Airways και η United Airlines. Με τη ματιά του ειδικού, λοιπόν, επισημαίνει στο CNN ότι τα δύο αυτά φαγητά δεν αλλοιώνονται όσες φορές και αν ξαναζεσταθούν κάτι που δεν ισχύει για τα ζυμαρικά, τα οποία θα πρέπει να είναι μαγειρεμένα al dente για να είναι καλά. Τέλος, ο Γκρος συμβουλεύει να αποφεύγονται όλα τα ζεστά ροφήματα αφού οι σωληνώσεις μέσα από τις οποίες τρέχει το νερό σπάνια καθαρίζονται. «Φυσικά το πιο ασφαλές, 100%, θα ήταν να μην τρώτε τίποτα απολύτως» καταλήγει.
Σχετικά Νέα
ΣΦΕΕ: Παρεμβάσεις για να αποκτήσει η Ελλάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρωπαϊκή κλινική έρευνα
Τον σπουδαίο ρόλο της κλινικής έρευνας για την προαγωγή της δημόσιας υγείας τονίζει, σε.
Covid-19: Τι αποκαλύπτει νέα γενετική μελέτη για την προέλευση του κορονοϊού
Μια νέα γενετική μελέτη ρίχνει περισσότερο φως στην προέλευση της πανδημίας Covid-19, επιβεβαιώνοντας και.
Νέο ψηφιακό εργαλείο για τις Σπάνιες Παθήσεις
Η Ένωση Σπανίων Ασθενών Ελλάδος (ΕΣΑΕ) ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Ελληνικού Χάρτη Σπανίων.
Αύξηση κρουσμάτων σε ασθένειες που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια
Ιλαρά, μηνιγγίτιδα, κίτρινος πυρετός… Ασθένειες ή μολύνσεις που θα μπορούσαν να αποφευχθούν χάρη στον.