

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα, όταν κατολίσθηση παρέσυρε και κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς το σπίτι του στη νότια Αυστρία, η οποία πλήττεται εδώ και ημέρες από ισχυρές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα να προκαλούν προβλήματα στις μετακινήσεις και την ηλεκτροδότηση.
Ο 79χρονος συνταξιούχος σκοτώθηκε στην κοινότητα Μπαντ Κλάινκιρχαϊμ, στην επαρχία της Καρινθίας, όταν τον καταπλάκωσαν όγκοι λάσπης, τη στιγμή που βρισκόταν στο πίσω μέρος της οικίας του, έγινε γνωστό από την τοπική αστυνομία.
Λίγες ώρες νωρίτερα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπαντ Γκαστάιν (κεντρικά), δύο γυναίκες ανασύρθηκαν ζωντανές από τα συντρίμμια δύο σπιτιών, τα οποία ισοπεδώθηκαν από κατολίσθηση.
Η πρόσβαση σε πολλά σημεία του σιδηροδρομικού και οδικού δικτύου διακόπηκε, ενώ πολλά σχολεία παρέμειναν κλειστά τη Δευτέρα.
Σχετικά Νέα
Πούτιν: Απομάκρυνε τον επικεφαλής των χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία Σαλιούκοφ
Τον αρχηγό των χερσαίων δυνάμεων, στρατηγό Όλεγκ Σαλιούκοφ, απομάκρυνε την Πέμπτη ο Πούτιν, σύμφωνα.
Τα Εμιράτα θα επενδύσουν 1,4 τρισ. δολάρια στις ΗΠΑ σε βάθος δεκαετίας
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επιβεβαίωσαν σήμερα ότι θα επενδύσουν 1,4 τρισεκ. δολάρια στις ΗΠΑ.
Ανησυχία ΗΠΑ για την κατάσταση στη Γάζα εξέφρασε ο Ρούμπιο στον Νετανιάχου
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε, αφού μίλησε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.
Β. Μακεδονία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας Άρμπεν Ταραβάρι
Ο ίδιος ανακοίνωσε πριν από τρεις ημέρες πως το κόμμα του, η «Συμμαχία για.