

Στο νοσοκομείο της Ρόδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο η νεκροψία- νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στη Σύμη όπου τον αναζητούσαν από την περασμένη Πέμπτη.
Ήδη στο νησί της Σύμης μετέβη ιατροδικαστής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να διαπιστώσει τα αιτία θανάτου μακροσκοπικά, ούτε αν ο Μόσλεϊ έπεσε από τα βράχια, καθώς το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη.
Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι. Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν σε ύπτια στάση, με το αριστερό χέρι στο στήθος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Η κορύφωση του Θείου Δράματος: Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και οι ετοιμασίες για τους Επιταφίους
Μεγάλη Παρασκευή. Ημέρα απόλυτου πένθους για την Χριστιανοσύνη. Ο θρήνος της Παναγίας, της μητέρας.
Απαγορεύθηκε ο απόπλους του επιβατηγού Superstar, λόγω μηχανικής βλάβης
Την κατανόηση του επιβατικού κοινού ζητεί, με σημερινή της ανακοίνωση, η εταιρεία Seajets αναφορικά.
Νέα Μανωλάδα: Κρατούσαν σε ένα δωμάτιο οκτώ άτομα για να δουλέψουν ως εργάτες γης
Στην απελευθέρωση οκτώ αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα εμπορίας ανθρώπων, προχώρησαν οι αστυνομικοί.
Συνελήφθησαν ανήλικοι που εμπορευόταν παράνομα κροτίδες μέσω social media
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής, απογευματινές ώρες της.