Αυγενάκης: Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι μια ισχυρή κυβέρνηση όλων των Ελλήνων

“Οι Έλληνες, μετά από 4 δύσκολα χρόνια, αξίζουν να απολαύσουν μια κυβέρνηση υπεύθυνη, που θα λειτουργεί χωρίς εντάσεις, χωρίς διαχωρισμούς και κυρίως χωρίς λαϊκισμό. Αυτή θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη”, δήλωσε ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5”.

“Την Κυριακή η Ελλάδα έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τις δυνάμεις των άκρων και του λαϊκισμού εστιάζοντας στους βασικούς άξονες του σχεδίου μας για την Ελλάδα που αξίζουμε”, ανέφερε ο κ. Αυγενάκης και ζήτησε “μια ισχυρή εντολή από τους πολίτες, για μια ισχυρή κι αυτοδύναμη κυβέρνηση”.

Επισήμανε, δε, ότι “ακόμα και αν η ΝΔ έχει αυτοδυναμία στη νέα Βουλή, θα επιδιώξουμε τις ευρύτερες δυνατές κοινοβουλευτικές και πολιτικές συναινέσεις για το καλό της χώρας μας”.

Σε ό,τι αφορά την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει για το ζήτημα των 120 δόσεων, ο κ. Αυγενάκης σημείωσε: “Η κυβέρνηση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια, πιάνεται από παντού ώστε να διαστρεβλώσει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Το σχέδιο των 120 δόσεων του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει ουσιαστικά τους Έλληνες ως φοροφυγάδες και όχι ως πολίτες που λύγισαν από την κρίση και την υπερφορολόγηση. Το πρόβλημα λοιπόν δεν αντιμετωπίζεται με τα μερεμέτια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θέλει ολοκληρωμένες λύσεις και σχεδιασμό”.

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ακόμα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ,  πως στον προγραμματικό πυρήνα της ΝΔ βρίσκεται “η ενίσχυση και η επανεκκίνηση της οικονομίας μέσα από ένα πλέγμα παράλληλων και στοχευμένων δράσεων: μείωση φορολογίας, επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, και έναν καλόκουρδισμένο δημόσιο τομέα. Αποτελεί δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η μείωση του αφορολόγητου όπως ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ισχύει την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα