Αυγενάκης: Δεν έχει ασυλία ο κ. Τσίπρας επειδή δηλώνει αριστερός

«Τέρμα το ηθικό πλεονέκτημα της πρώτης φοράς αριστερά, και της ηθικής ασυλίας που είχε διαμορφωθεί άτυπα τόσα χρόνια. Όλοι κρινόμαστε επί ίσοις όροις.», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ και Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ 100.3» και τους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Οικονόμου.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

 

 

  • Αυτά που συζητούνται στην Βουλή αφορούν το ήθος και το είδος της εξουσίας που αποπνέει η πρώτη φορά αριστερά. Εμείς καταθέσαμε πρόταση δυσπιστίας στο πρόσωπο του κ. Πολάκη για το πως διαχειρίζεται την εξουσία, για την ασεβή και προσβλητική συμπεριφορά του. Ο κ. Τσίπρας συνειδητά επέλεξε να καλύψει τον κ. Πολάκη, και να εξισώσει όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν.

 

 

 

  • Ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του καιρό τώρα χρησιμοποιούν συστηματικά πολιτική λάσπη για να αναφερθούν στους πολιτικούς τους αντιπάλους. Προχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήκωσε το γάντι, και, με επιχειρήματα, έριξε στον κ. Τσίπρα μερικά «πολιτικά χαστούκια». Κανένας Πρωθυπουργός δεν έχει ασυλία!

 

 

 

  • Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να τάσσονται κατά του καπιταλισμού, αλλά απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματά του. Μπορούν να μιλούν κατά της ακροδεξιάς, αλλά συμπορεύονται με τους ΑΝΕΛ και κάνουν πλάτες στην Χρυσή Αυγή. Μιλούν για ανανέωση, αλλά μαζεύουν όλα τα πολιτικά απολιθώματα στα ψηφοδέλτιά τους.

 

 

 

  • Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα είναι καθαρά υποκριτική. Μας δίνεται πλέον η ευκαιρία να πούμε τέρμα στο ηθικό πλεονέκτημα που είχε διαμορφωθεί άτυπα τόσα χρόνια. Τέρμα η άτυπη ασυλία του πρώτη φορά αριστερού.

 

 

 

  • Μετά από 4 χρόνια, ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός θα έχει την δική του ευκαιρία να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, να πει αν επικροτεί τον κ. Τσίπρα και την υποκρισία του, ή να πει «Ως εδώ!». Θα υπάρξουν εκπλήξεις στις εκλογές, σε όλες τις εκλογές!

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα