«Αξιοποίησε την ψήφο σου» – Σποτ του Ευρωκοινοβουλίου για τις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο οποίο υπογραμμίζεται η σημασία της εκλογικής διαδικασίας και της διαφύλαξης της δημοκρατίας, έχει προβληθεί πάνω από 190 εκατ. φορές από τις 29 Απριλίου.

Το βίντεο αυτό, το οποίο αποτελεί το κύριο εργαλείο των ενημερωτικών δράσεων του Ευρωκοινοβουλίου για τις εκλογές, αποτελείται από μαρτυρίες ηλικιωμένων πολιτών από διάφορες χώρες της ΕΕ που αφηγούνται στις επόμενες γενιές τις ιστορίες τους για τη δημοκρατία – υπογραμμίζοντας ότι η δημοκρατία και οι εκλογές δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

 

Εκτός από τις 190 εκατομμύρια προβολές (έως τις 12 Μαΐου) σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιστοτόπους «streaming», «έξυπνες» τηλεοράσεις και οθόνες κινητών τηλεφώνων, το βίντεο στις διάφορες μορφές του για την τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προβληθεί μέχρι στιγμής από περισσότερα από 63 τηλεοπτικά κανάλια σε 21 χώρες και θα συνεχίσει να προβάλλεται τις επόμενες εβδομάδες.

Με το σλόγκαν «Αξιοποίησε την ψήφο σου. Για να μην αποφασίσουν άλλοι για εσένα.» η δεύτερη φάση της θεσμικής προεκλογικής εκστρατείας του Κοινοβουλίου αναδεικνύει τη σημασία της δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα, το κεντρικό βίντεο της εκστρατείας διερευνά περαιτέρω την ιστορία πολλών ευρωπαϊκών χωρών και τη σημασία της προστασίας των δημοκρατικών αξιών και αρχών.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα