Αττικό Πάρκο: Σε κρίσιμη κατάσταση το τιγράκι – Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Τα τελευταία νέα από την κατάσταση της υγείας από το τιγράκι, που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου μιλάνε για βελτίωση, όμως εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Σύμφωνα με τον διευθυντή του πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ, οι ενέσεις και οι βιταμίνες που παραχωρήθηκαν στο ζωάκι έκαναν δουλειά, όμως δεν μπορεί να περπατήσει.

Το τιγράκι έχει πληρη αδυναμία χρήσης των πίσω άκρων, ενώ φαίνεται πως έχει υποστεί στο παρελθόν χειρουργική επέμβαση. Ο διευθυντής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου ισχυρίζεται πως ενδέχεται είτε να προέρχεται από τσίρκο είτε από κάποιο εκτροφείο και ίσως το παράτησαν κοντά στο Αττικό, ώστε να το περιθάλψουν οι εργαζόμενοί του.

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο  Ζαν Ζακ Λεσουέρ, πλάνα από κάμερες απέναντι από το Πάρκο, κατέγραψαν το βράδυ πριν την ημέρα που εντοπίστηκε το τιγράκι, ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο που συνήθως τοποθετούνται οι κάδοι απορριμμάτων, όπου και παρέμεινε για ένα λεπτό. Κάτι που πιθανώς να βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.