

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την διαλεύκανση μια περίεργης υπόθεσης που αφορά νεκρό εμβρύο, που εντοπίστηκε σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας υπάλληλος σε εταιρεία αποφράξεων, κατά την διάρκεια εργασιών στο σύστημα αποχέτευσης ενός κτιρίου στην οδό Σόλωνος, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», εντόπισε ένα νεκρό έμβρυο.
Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν την σορό σε ένα κουτί.
Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα του τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.
Αυτή την ώρα αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σημείο και πραγματοποιούν έρευνες.
Σχετικά Νέα
Άλιμος: Φωτογραφία – ντοκουμέντο με τον άνδρα να κρατά αγκαλιά το βρέφος
Ένα νέο στοιχείο μπαίνει στο “μικροσκόπιο” των ερευνών για την υπόθεση εγκατάλειψης και πιθανής.
Ελληνικό: Οι αντιφάσεις της οικιακής βοηθού και τα ερωτήματα στο μικροσκόπιο των Αρχών
Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με τον θάνατο τριών μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου στο Ελληνικό,.
ΕΟΔΥ: Ένας θάνατος από COVID-19 και 47 εισαγωγές
Σε πτωτική πορεία βρίσκεται η θετικότητα για COVID-19 και γρίπη στην κοινότητα την εβδομάδα.
Νέα Σμύρνη: Σε κατ΄οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο 71χρονος που σκότωσε τον γιο του
Σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση, θα παραμείνει ο 71χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα.