

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 06:00, για την εκκένωση κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ.
Στο κτίριο αυτό, που τελεί υπό κατάληψη εδώ και πολύ καιρό, διαμένουν πολλοί αλλοδαποί και κυρίως οικογένειες, ενώ στον χώρο στεγαζόταν παλαιότερα σχολείο.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα γίνονται έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, και για ναρκωτικά.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχαν πραγματοποιηθεί από την Αστυνομία ανάλογες δράσεις στα Εξάρχεια.
Σχετικά Νέα
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.