

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, και τρίτο άτομο για την αιματηρή καταδίωξη στην Αθηνών-Κορίνθου, στις 18 Δεκεμβρίου όπου έχασε την ζωή του ένας αστυνομικός. Αναζητείται ακόμη ένας εμπλεκόμενος.
Πρόκειται για έναν 18χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αδικήματα της σύστασης και συμμορίας εγκληματικής οργάνωσης, απείθεια, διακεκριμένες κλοπές.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
«Σύλληψη ατόμου με ένταλμα σύλληψης – που μαζί με συνεργούς του διέπραξε διαδοχικές κλοπές οχημάτων στο Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής – για να διαφύγει τη σύλληψη ο συνεργός του ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς – συνεπεία αυτού αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσέκρουσαν σε περιπολικό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, τον βαρύ τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον ελαφρύ τραυματισμό του πληρώματος του περιπολικού.
Από αστυνομικούς της Ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθη απογευματινές ώρες της 01 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, 18χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αδικήματα της σύστασης και συμμορίας εγκληματικής οργάνωσης, απείθεια, διακεκριμένες κλοπές.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια αρχή».
Σχετικά Νέα
Αίγιο: Βρέφος 4 μηνών βρέθηκε εθισμένο στα ναρκωτικά – Οι γονείς του συνελήφθησαν για διακίνηση
Ένα ζευγάρι συνελήφθη στο Αίγιο για κατοχή σημαντικής ποσότητας ηρωίνης και κοκαΐνης, ενώ διαπιστώθηκε.
ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκαν 81 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Πάνω από 2,2 εκατ. η αξία της
Ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα στο οργανωμένο λαθρεμπόριο ναρκωτικών πέτυχαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ Τελωνεία, με.
Τροχαίο στη Γλυφάδα: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μηχανή – Σοβαρά τραυματισμένος ο αναβάτης
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Γλυφάδα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό.
Μετρό: Νέα προκήρυξη για 44 μόνιμες προσλήψεις – Τα απαραίτητα προσόντα και η διορία αιτήσεων
Νέα προκήρυξη για τη μόνιμη πρόσληψη 44 ατόμων στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και το Τραμ δημοσίευσε η ΣΤΑΣΥ. Στη νέα προκήρυξη.