

Καλά είναι τα νέα για τον 14χρονο από την Άρτα που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα σε περιοχή των Ιωαννίνων την Παραμονή Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 14χρονος από την Άρτα συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ωστόσο η επέμβαση για την αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας κρίνεται επιτυχής, με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.
Οι απεικονιστικές εξετάσεις που έγιναν το απόγευμα των Χριστουγέννων επιβεβαίωσαν την καλή πορεία του παιδιού.
Υπενθυμίζεται πως όταν κατέρρευσε μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, απ’ όπου δρομολογήθηκε η αεροδιακομιδή για την Αθήνα.
Ο ανήλικος μπήκε στο εφημερεύον νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” αργά το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων και αμέσως μετά τις απεικονιστικές εξετάσεις υποβλήθηκε στην πολύωρη νευροχερουργική επέμβαση.
Σχετικά Νέα
Φυλακές Κορυδαλλού: Δικογραφία σε βάρος 19χρονου που επιχείρησε να εισάγει 4 κινητά κρυμμένα σε πάτο παπουτσιού
Από το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου που επιχείρησε να εισάγει.
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στον Ασπρόπυργο
Φωτιά ξέσπασε, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στο Σοφό Ασπροπύργου..
Αναστάτωση στην Κρήτη: Τμήμα μπαλκονιού έπεσε πάνω σε πάγκο λαϊκής αγοράς στο Ηράκλειο
Σοβαρό περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Μαΐου στην περιοχή Καμίνια στο Ηράκλειο.
Μέτρα κατά της βίας των ανηλίκων: «Κοινωνική εργασία» στα σχολεία αντί αποβολής
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής κατά της Βίας και Παραβατικότητας Ανηλίκων, καθώς και.