

Σταθερή παραμένει για πέμπτη συνεχή μέρα, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη (19/11) με ήπια συμπτώματα της Covid -19, ενώ μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένη Φροντίδας για προληπτικούς λόγους.
Τη φροντίδα του Αρχιεπισκόπου, ανέλαβε προσωπικά η Αναστασία Κοτανίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Α’ Κλινική Εντατικής Θεραπείας ΓΝΑ “Ευαγγελισμός”.
Στο προηγούμενο ιατρικό ανακοινωθέν, είχε διευκρινιστεί ότι πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ότι ο Αρχιεπίσκοπος ακολουθεί ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών.
Σχετικά Νέα
Πελοπόννησος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διέλευσης ανεμογεννητριών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο-Σπάρτη, θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή μηχανογραφικού για πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις – Η διαδικασία
Ξεκινά από την Παρασκευή 16 Μαΐου 2025 για τους υποψήφιους που πάσχουν από σοβαρές.
Tα …άφαντα αέρια που προκάλεσαν τον πύρινο όλεθρο στα Τέμπη
«Που βρίσκονταν τα αέρια όπως το ακετυλένιο και το υδρογόνο που φαίνεται να προκάλεσαν.
Ταξί: Τρίωρη στάση εργασίας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αύριο Πέμπτη
Τρίωρη στάση εργασίας στον χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για αύριο Πέμπτη, από τις.