Αρ. Πελώνη: Για πολλοστή φορά ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να λαϊκίσει

«Είναι η πολλοστή φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να λαϊκίσει, να διχάσει και να επενδύσει στην καταστροφή, αντί να συστρατευθεί στον τιτάνιο αγώνα που έχει αναλάβει η Πολιτεία μαζί με τους πολίτες απέναντι στον ιό» αναφέρει μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος στον Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο που είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι «έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται».

Όπως είπε η κ. Πελώνη, «το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είχε χθες τη δυσκολότερη εφημερία του 2021 με 68 εισαγωγές ασθενών θετικών στον κορωνοϊό, όταν πριν από τέσσερις μέρες που εφημέρευε οι εισαγωγές ήταν περίπου οι μισές (35)».

«Τι ακριβώς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να αγνοήσει η Κυβέρνηση, τις εισηγήσεις των ειδικών;» διερωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η κ. Πελώνη έδωσε απάντηση στους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του. «Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αντί να προτείνει, βρίζει και αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου» ανέφερε.

Στην ανακοίνωσή της η κυβερνητικής εκπρόσωπος επισημαίνει ότι τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαϊα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει και καλεί την αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει εάν πρέπει να εμπιστευόμαστε τη γνώμη των επιστημόνων, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, στηρίζει με κάθε τρόπο όσους πλήττονται.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα