

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 35χρονος που συνελήφθη στη Ρόδο μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η 30χρονη σύζυγός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η γυναίκα φέρεται να επικαλείται στην κατάθεσή της ότι ο 35χρονος σύζυγός της επιχείρησε να την πνίξει με μαξιλάρι.
Το περιστατικό που, σύμφωνα με τον 35χρονο κατηγορούμενο, «οφείλεται σε παρεξήγηση», σημειώθηκε προχθές βράδυ στο πλαίσιο ενός καβγά που είχε το ζευγάρι στο σπίτι όπου διαμένει μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά του.
Η 30χρονη προέβη άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία και ο 35χρονος συνελήφθη και χθες το μεσημέρι. Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Κωνσταντίνο Δένδη προσήχθη ενώπιον της Αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου όπου και του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή.
Ο 35χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για αύριο το πρωί προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται τα όσα του καταλογίζει η σύζυγός του και δηλώνει αθώος, ενώ αναλυτικά εξηγήσεις θα δώσει αύριο στον ανακριτή Ρόδου.
Μέχρι τότε συνεχίζεται η κράτησή του.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.